BHS ENG
 1. Beograd mjesto susreta najboljih evropskih kreativaca

  Beograd mjesto susreta najboljih evropskih kreativaca

  Najbolji kreativni direktori agencijske mreže McCann iz Evrope sastali su u Beogradu, kako bi razmijenili iskustva o najboljim i najefikasnijim kampanjama, nastavili zajednički rad u kreiranju kampanja za klijente i primijenili najbolja svjetska iskustva u kreativnom radu. Ovo je još jedna prilika da lokalne agencije McCann daju svoj doprinos promociji regionalne kreativnosti u svjetskim okvirima.
  Read more...

 2. McCann Sarajevo za dm drogerie markt BiH: Nakon utrke „pitch za klijenta“, uspješno smo „istrčali“ 1. dm žensku utrku

  McCann Sarajevo za dm drogerie markt BiH: Nakon utrke „pitch za klijenta“, uspješno smo „istrčali“ 1. dm žensku utrku

  Trčanje i partijanje, kako spojiti te dvije aktivnosti a da konačan rezultat bude 100% promocija zdravog života?! Da preciziramo, target je ženska populacija i ukupni dojam eventa koji će oduševiti većinu dama pozvanih da sudjeluju u njemu ipak ovisit će od detalja. Jer, osim brige o zdravlju i dobrom izgledu, što trčanje kao glavni sadržaj svakako promoviše, za događaj koji će se pamtiti bitno je još mnogo toga. Pa, krenimo redom.
  Read more...

 3. McCann Sarajevo partner Leader Project-a za mlade poduzetnike koji se prvi put održava u BiH

  McCann Sarajevo partner Leader Project-a za mlade poduzetnike koji se prvi put održava u BiH

  Leader Project, desetodnevni edukativni program MBA tipa na kojem sudjeluju vrhunski predavači Ivey Business School iz Kanade, ove godine nakon Rusije, Moldavije, Ukrajine, Etopije, Haitija te zemalja regiona Srbije i Makedonije, po prvi put se održava i u Bosni i Hercegovini, uz podršku Agencije McCann Sarajevo a u organizaciji Restart-a.
  Read more...

 4. McCann Sarajevo za dobrobit močvarnih staništa: Posjetite "zeleni" i "sivi" svijet i odlučite u kojem želite živjeti

  McCann Sarajevo za dobrobit močvarnih staništa: Posjetite "zeleni" i "sivi" svijet i odlučite u kojem želite živjeti

  Pressica, edukativni kutak za djecu, panel diskusija, izložba, film, kviz znanja...Učenje na interaktivan i zabavan način o značaju močvarnih staništa. Upoznavanje javnosti sa glavnim prijetnjama tri međunarodno zaštićene močvare u Bosni i Hercegovini koje štiti Ramsarska konvencija: Livanjskog polja, Hutovog blata i Bardače. Pogledajte kako smo, povodom Svjetskog dana močvarnih staništa, kreirali "zeleni" i "sivi" svijet i odlučite u kojem želite živjeti!
  Read more...