BHS ENG

McCann Sarajevo partner podrške Samita 100: „Dogovor za novo doba“

Vodeća poslovna inicijativa u regionu okupit će biznis i političke lidere jugoistočne Evrope na petom po redu Samitu 100, koji će se održati 27. i 28. maja u prijestolnici BiH.

Ove godine će u fokusu dijaloga biti preuzimanje odgovornosti za čvršće povezivanje zemalja regiona kroz konkretne prijedloge za unaprjeđenje privredne saradnje.

 


 

Vesna Vlašić Jusupović, direktorica agencije McCann Sarajevo, istakla je: „Ponosni smo na činjenicu da je naša agencija, McCann Sarajevo, pozvana da bude partner podrške Samita 100, koji se prvi put održava u našoj zemlji. Čast je biti dio značajnog projekta regionalne saradnje koja ujedno predstavlja izvanrednu priliku za umrežavanje i dijalog, ali i implementaciju projekata od krucijalne važnosti za ekonomski razvoj regiona.” 

 


 

Veliki broj medija iz Bosne i Hercegovine i regiona pratit će dvodnevni program Samita 100, koji ove godine, pod motom „Dogovor za novo doba“, organizuju BBI banka i ASA Prevent grupacija iz Bosne i Hercegovine, uz podršku Združenja Manager iz Slovenije, Srpske asocijacije menadžera, Hrvatske udruge poslodavaca, Atlas grupe iz Crne Gore i Alkaloida iz Makedonije.