BHS ENG

#REFINED - party koji je pomjerio granice

#REFINED party postavio je nove standarde organizacije događaja na ovim prostorima i u petak uveče u MyFace-u svim posjetiteljima pružio sofisticiran užitak za sva čula.

Već na ulazu se vidjelo da se radi o događaju na kome se vodilo računa o svakom detalju. Projektom #REFINED smo ostvarili osnovni cilj – promociju vrijednosti posvećenih kvaliteti i vrhunskom stilu.Party je počeo dvojcem DJ Focho i Lay Dee, a gosti su osim u dobroj muzici, uživali i u performansu barmena koji su posluživanje pića doveli na nivo umjetnosti.

 

Tačno u 22:00 prostor se zamračio, muzika je utihnula, da bi zatim sve prisutne iznenadio zvučno-svjetlosni BOOM i otkrivanje glavnog stage-a sa Big Band-om.  

 

Uslijedilo je 90 minuta muzike i plesa, a sve su upotpunili originalni animatori, mađioničari i performeri. U ponoć je na scenu izašao bend The Baby Barbarela i svojom energijom zabavio sve prisutne.

 

Tokom cijele večeri posjetitelji su se mogli fotografisati u #REFINED ambijentu od strane svjetski poznatog fotografa Michael Thomas-a, čovjeka koji je pokazao zašto je fotografija umjetnost.

 

Uživalo se do jutarnjih sati, a iza svih prisutnih je ostala noć koju će dugo pamtiti, noć #REFINED party-a koja je promijenila definiciju zabave u BiH.