BHS ENG

Carlsberg BH: Lord Somersby’s Piknik & Bridge 2014.

Lord kao zaštitno lice Somersby-a, idealnog za ljetne dane i druženje sa prijateljima, iza sebe ima priču koja kaže da se sa njegovim zabavama niko nije mogao mjeriti. Ugošćavao je najpoznatije historijske ličnosti i sadržajima ih ostavljao bez daha. Inspirativna historija Somersby brenda nadahnula je agenciju da otvorenog uma pristupi činjenicama i prenese ih u bosanskohercegovačku stvarnost.

Posjetili smo bh. gradove, transformisali trgove, parkove i šetališta, osmislili i realizovali piknike po uzoru na Somersby svijet. U Sarajevu, kao posljednjoj destinaciji, svim građanima i posjetiocima ponudili smo nezaboravno iskustvo u stilu Lord Somersby-a sa krilaticom „Zašto zaglaviti na obali, kada možeš partijati na mostu!“. Transformisali smo Eiffelov most na Skenderiji, pretvorili ga u Lord Somersby's Bridge, mjesto najbolje zabave u gradu.

Somersby svijet je širom Bosne i Hercegovine postao mjesto odlične zabave, ljetnog osvježenja i druženja sa prijateljima. Svaka noć na mostu Lord Somersby-a je postala priča i avantura za sebe pa su tako mnogobrojni posjetioci jedne večeri uživali u nastupu Sergeja Trifunovića, a već iduće u performansu s vatrom ili u orijentalnim plesovima. Brend Somersby je stavljen u prvi plan tokom festivalskih dana, predstavljen kao moderan, up-to-date brend, ali bez ugrožavanja njegovog već izgrađenog identiteta.