BHS ENG

Dobro došli!

McCann Sarajevo kao dio jedne od najvećih svjetskih agencijskih mreža, mjesto je velikih ideja koje prevazilaze pojedinačne medijske kanale, a koje su ključ razvijanja uspješne komunikacije.


 

Mi vjerujemo da je istina okidač za jedinstvene i moćne ideje u koje će ljudi vjerovati, prihvatiti ih i podržati u svakodnevnici, koje će dovesti do pozitivne promjene u odnosu brenda i korisnika. Truth Well Told je naša misao vodilja, strast i osnova dugogodišnjeg uspjeha.

 

U Bosni i Hercegovini smo prisutni od 1997. godine i dio smo I&F Grupe vodećeg komunikacionog sistema koji uspješno posluje u 12 zemalja južne i sjeverne Evrope.

 

McCann Sarajevo dio je jedne od najvećih svjetskih agencijskih mreža McCann worldwide, koja posluje u više od 100 zemalja i prepoznata je kao kreator savremenog modela svjetske reklamne agencije koja je stvorila neke od najpoznatijih i najzanimljivijih reklamnih kampanja prošlog vijeka.

 

Agencije u okviru I&F Grupe dobile su do sada preko 800 nagrada na međunarodnim, regionalnim i domaćim festivalima od kojih su dvije najznačajnije nagrade u oblasti advertajzinga, Zlatni i Bronzani Lav na festivalu u Kanu.