BHS ENG

McCann How ekskluzivno: “Otkrijmo kako zajedno do Lava” sa Teodorom Migdalovici

Prvo predavanje ambasadorice Kanskih lavova u BiH

 

Povodom dvadeset uspješnih godina poslovanja i mnoštva “Lavova” unutar McCann mreže, McCann Sarajevo organizuje nesvakidašnju edukaciju namijenjenu lokalnim klijentima. Na poziv agencije Teodora Migdalovici, ambasadorica festivala Kanski lavovi i osnivačica The Alternative School for Creative Thinking u Rumuniji, jedne od najuspješnijih kreativnih MBA-a u Istočnoj Europi, dolazi u Sarajevo kako bi održala stručno predavanje i creative workshop “Otkrijmo kako zajedno do Lava”. Uzevši u obzir dva Zlatna lava koja je ova škola u posljednje tri godine osvojila, sigurno je da sve učesnike očekuje sjajna iskustvena edukacija u kojoj zajedno, interaktivno mogu potražiti odgovor na ovo, za sve marketare, uvijek izazovno pitanje.

 

 

Predavanje na engleskom jeziku održat će se u četvrtak, 10. augusta, u poslovnoj zgradi agencije McCann Sarajevo, od 10 do 17 sati, a prisutnima Teodora će, između ostalog, otkriti kako iskoristiti kreativnost u kontekstu poslovanja kompanije i prezentacije brendova, te kako na najefikasniji način primijeniti aktuelne svjetske komunikacijske trendove.

 

A samo još nekoliko dana moguće je rezervisati mjesto u društvu cjenjene predavačice koja je vješto obučila mnoge za osvajanje prestižnih Kanskih lavova. Prijave je moguće izvršiti do 5. augusta, putem linka: https://goo.gl/forms/PiY60pJZ6XQ0mzaZ2. Predavanja su otvorena za sve, dok je broj mjesta za creative workshop ograničen na 20.

 

Podsjećamo, Teodora Migdalovici je, kao međunarodni javni govornik i trener, tokom posljednjih 15 godina prisustvovala velikim svjetskim događajima vezanim za marketing i komunikacijsku industriju. O stanju i budućnosti ove industrije govorila je na globalnim pozornicama u: Singapuru, Parizu, Londonu, Lisabonu, Zagrebu, Beogradu, Kuala Lumpuru, Mumbaiju, Mauricijusu. U područja njene ekspertize spadaju: lični branding i brand culture, lobiranje, kreativna industrija, emocionalna inteligencija, briga o kupcima. Kao autorica stručnih publikacija, te istraživačkih i obrazovnih projekta, osvojila je brojna priznanja poput Brand Leadership Award, Global Super Achiever Award, Private Diplomacy Award, European Excellence Award i Stevie Award.