BHS ENG

Koje izabrati danas?! Gloria Line, 20 godina koračamo zajedno

Obuci čarape, prehladit ćeš se! Uz ovo odijelo i cipele idu ti klasične čarape. Kako divne noge ima, vidim tek sada kada je obukla ove čarape. Za tvoje prve korake mama ti bira mekane pamučne čarapice. Treba mi neki cool modni dodatak; daj mi ove čarape da upotpunim kombinaciju. Za dobru igru na terenu, trebaju mi prave sportske čarape…
 
U raznim životnim trenucima i za različite prilike tu su, na našim stopalima i nogama. Jednobojne ili šarene, pamučne ili poliamidne, udobne, mekane i tople, izazovne, uočljive, neodoljive… Upravo sve to su odlike brenda Gloria Line, domaće kompanije iz Banja Luke čiji se proizvodi, čarape za žene, muškarce i djecu, već 20 godina prodaju širom BiH, a već duži niz godina i van granica naše zemlje. Tako u njihovim čarapama koračaju i brojni kupci u Njemačkoj i zemljama regiona: Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji, jer je 40% ukupne proizvodnje izvozno orijentirano, a najveći dio ukupnog izvoza, čak 90%, prodaje se na njemačkom tržištu.
 
Dugogodišnji provjereni kvalitet razlog je što Gloria Line ima svoje vjerne kupce, a u osvajanju novih pomaže im digital sektor agencije McCann Sarajevo, koji na kreativan način predstavlja karakteristike brenda i asortiman ove kompanije na najpopularnijoj društvenoj mreži u BiH, Facebook-u. Svi oni, već vjerni ovom brendu, ali i potencijalni kupci na Facebook stranici Glora Line imaju priliku, između ostalog, saznati Zašto ljubav bez čarapa nema smisla, Kada smo spremni za munjevitu šetnju, Kako koristiti vatrene boje ljeta, Zašto klasika ne izlazi iz mode.

 

 

Kao kanal komunikacije odabrali smo Facebook jer jen ajpopularnija društvena mreža na kojoj ljudi provode veliki dio svoga vremena. Također, omogućava nam dvosmjernu komunikaciju, lakše pronalaženje ciljane populacije, plasiranje informacija u različitim formama, a sve s ciljem povećanja svijesti o našem brendu. Izuzetno smo zadovoljni ostvarenim feedbackom u okviru kojeg nas reakcije i komentari naših fanova usmjeravaju ka daljem razvoju, za šta možemo zahvaliti radu agencije McCann Sarajevo”, izjavila je Jasna Jović, direktorica preduzeća Gloria Line d.o.o.
 
Ambiciozna porodična kompanija koja s ljubavlju i maštom kreira proizvode za cijelu porodicu, sa svakim postignutim poslovnim uspjehom nastoji biti u korak sa željama i potrebama svojih kupaca. Svjesni njihove poslovne orijentacije, McCann Sarajevo, angažovan da osmisli komunikaciju za 20-i jubilej kompanije, kreirao je slogan 20 godina koračamo zajedno.
 

 

Putem OOH kanala realizirana je mini kampanja koja je privukla značajnu pažnju građana u Tuzli, Bijeljini i Banja Luci, a naročito u Sarajevu neobičnom postavkom, štrikom na kojem vise čarape i etiketa Gloria Line.