BHS ENG

Dobro došli!

McCann Sarajevo kao dio jedne od najvećih svjetskih agencijskih mreža, mjesto je velikih ideja koje prevazilaze pojedinačne medijske kanale, a koje su ključ razvijanja uspješne komunikacije.


 

Mi vjerujemo da je istina okidač za jedinstvene i moćne ideje u koje će ljudi vjerovati, prihvatiti ih i podržati u svakodnevnici, koje će dovesti do pozitivne promjene u odnosu brenda i korisnika. Truth Well Told je naša misao vodilja, strast i osnova dugogodišnjeg uspjeha.

 

U Bosni i Hercegovini smo prisutni od 1997. godine i dio smo I&F McCann Grupe vodećeg komunikacionog sistema koji uspješno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope.

 

I&F McCann Grupa dio je McCann Worldgroup sa prisustvom u preko 180 gradova u više od 120 zemalja  i u vlasništvu je jedne od najvećih multinacionalnih komunikacijskih kompanija Interpublic Group (IPG).

 

Agencije u okviru I&F McCann Grupe dobile su do sada preko 800 nagrada na međunarodnim, regionalnim i domaćim festivalima od kojih su dvije najznačajnije nagrade u oblasti advertajzinga, Zlatni i Bronzani Lav na festivalu u Kanu.